Valehtelijahallitus menetti luottamuksen – on käytävä toimiin leikkausterroria vastaan! 

Eduskunnassa niin sanottuihin hyviin tapoihin kuuluu, ettei muita syytetä valehtelijoiksi. Meitä moiset rajoitukset eivät koske.

Vaaleissa kaksi suurinta oppositiopuoluetta esitti olevansa vaihtoehto kokoomukselle, mutta miljonääri-Sipilän johdolla hallitus on törkeästi syönyt lupauksensa koulutuksesta, leikkausten suuruudesta ja palveluiden parantamisesta. Perussuomalaiset on todistanut lopullisesti olevansa täysi oikeistopuolue, jolle työväenasia ei merkitse mitään. Lisäksi puolue myi periaatteensa myöntyessään suurten pankkien tukemiseen EU:n Kreikka-politiikan kautta.

Suurimpia kärsijöitä leikkauspolitiikasta ovat pienituloiset ihmiset, joille ”säästöt” näkyvät rahan riittämättömyytenä, vaikeutuvana opiskeluna, heikompana terveytenä ja palveluiden katoamisena. Leikkauksia kohdistetaan kaikille aloille paitsi armeijaan ja poliisiin. Näin avoimesti hallitus varustautuu konfliktiin kansansa kanssa. Tämä on suoraa jatkumoa yleiselle eurooppalaiselle, työväkeä sortavalle kriisipolitiikalle.

11350465_10153251312485546_1587929537401376276_nValehtelun lisäksi hallitus on ottanut käyttöönsä kiristämisen porvarillisesta työkalupakistaan. Mikäli ay-liike ei itse alistu Sipilän sanelemaan kyykyttämiseen alentamalla työläisten palkkoja ja pidentämällä työaikoja, uhkaa pääministeri vielä suuremmilla leikkauksilla tulevina vuosina. Tämä ”yhteiskuntasopimus” on täyttä terroria työväkeä ja sen oikeuksia vastaan. Kysymys on valheellisesta vastakkainasettelusta, sillä leikkauksille ei ole mitään taloustieteellistä perustetta.

Meidän ei tarvitse alistua hallituksen politiikalle seuraavan neljän vuoden ajaksi. Kommunistinen nuorisoliitto kehottaa ihmisiä kokoamaan liikettä leikkauspolitiikkaa vastaan. Yksi mahdollisuus siihen tarjoutuu elokuun budjettiriihessä. Mikään ei velvoita meitä nielemään Sipilän hallituksen valheita.

Työväenliikkeellä voi olla Sipilälle vain yksi ainoa vastaus: me emme neuvottele terroristien kanssa!