Järjestö

Kommunistinen nuorisoliitto eli KomNL on vuonna 2000 perustettu poliittinen nuorisojärjestö. Toiminnan pohjana on kommunistinen ideologia ja tavoitteena yhteiskunnallinen muutos. Emme odota, että joku muu tekee asiat puolestamme vaan taistelemme paremman maailman puolesta. Liitto koostuu eri paikkakunnilla toimivista osastoista, joiden jäseniksi kaikki 15–30-vuotiaat radikaalit vasemmistolaiset ovat tervetulleita. KomNL ottaa kantaa, toimii ja kouluttaa.

Toimintamme ei ole vaaleista toiseen juoksemista ja kasvattamista byrokratiaan, vaan nuorista itsestään lähtevää joukkovoimaa.

Me kutsumme sinua mukaan ja sanomme: sinua tarvitaan!

Nostaako nykyisen yhteiskuntajärjestelmämme epäoikeudenmukaisuus punan kasvoillesi? Näetkö häivähdyksen punaista ja vihreää, kun ajattelet, millainen oikeudenmukaisen maailman pitäisi olla? Oletko 15-30-vuotias? Kommunistinen nuorisoliitto voi olla juuri sinua varten!

Toimintamme on aktiivista kansalaisaktivismia sosialistisen ja ekologisen maailman puolesta. Poliittisia broilereita emme ole, emmekä sellaisiksi halua kasvaa. Opimme ja teemme yhdessä, ja mikä parasta, tiedämme myös saavamme jotain aikaiseksi; toveruus ja solidaarisuus ovat valttejamme!

Kommunistinen nuorisoliitto toimii eri paikkakunnilla sijaitsevien osastojen kautta. Täten turvaamme myös parhaiten paikalliset näkökulmat joka puolelta kaunista kotimaatamme. Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ja kysyä toimiiko juuri Sinun paikkakunnallasi Kommunistisen nuorisoliiton osasto.

Maassamme riittää paikkakuntia, ja onkin selvää, ettei vielä kaikkialla ole Kommunistisen nuorisoliiton täysivaltaista toimintaa. Osaston perustaminen on kuitenkin helppoa ja palkitsevaa. Jo kolme ajattelevaa ihmistä voi perustaa Kommunistisen nuorisoliiton osaston! Keskusjärjestö antaa luonnollisesti tukeaan kaikille toimintaan mukaan halajaville. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä. Mitä enemmän meitä on, sen laajemmin myös äänemme kuuluu!

Tästä voit lukea nuorisoliiton säännöt.

Yhteydenotot osastoasioita koskien sähköpostilla tulemaan osoitteeseen: komnl(a)komnl.fi

Leave a Reply

twelve + 16 =